Mes galime geriau: routine. dezodorantai myli Tavo pažastis!

dezodorantas kosmetika

O kokia yra Tavo superpower?

Istorija apie tai, kaip savo superpower – iš tolo nešti prakaitu – neapsikentusios dvi kanadietės sukūrė dezodorantų legendą. Dezodorantų revoliucionierės, sesės Neige ir Pippa, ilgą laiką kovojo su itin stipriu ir nemaloniu prakaito tvaiku. Pasitelkusios geležinę kantrybę jos ėmėsi ieškoti iš tikrųjų veiksmingų priešnuodžių.

Efektyvaus dezodoranto, kurio sudėtis neprimintų cheminių tyrimų ataskaitos ir kuris būtų GRAŽUS, paieškos, rodėsi, truks jei ne amžinybę, tai bent jau visą gyvenimą. Tačiau čia turime laimingą pabaigą – senų kojinių kvapas nesutrukdė gerai dirbti galvai ir galiausiai sesės sukūrė routine. “Jaučiame organišką Žemės ir jos gyventojų tarpusavio ryšį, mums rūpi jų (ir TAVO) gėrovė. Štai kodėl nusprendėme savo kūriniu pasidalinti su VISAIS žmonėmis. Esame įsitikinusios, kad mūsų pažastys nusipelnė geriausio, lygiai kaip ir kiekvienas kitas mūsų kūno centimetras”.

Routine. efektyvumas ir troškimas puoselėti tikrą santykį su vietos bendruomene netruko plisti iš lūpų į lūpas, o ištikimų fanų gretos nuolat dauginosi. Etiškomis formulėmis pasižymintys dezodorantai kuriami galvojant apie planetos ir jos kambariokų sveikatą – tai nuo pat pradžių buvo prioritetas. Taip sesės Neige ir Pippa sukūrė routine, įsitaisiusios gražiajame Kalgaryje, Uolinių kalnų papėdėje, Kanadoje.

Visus routine. dezodorantus peržiūrėk čia.

Neige ir Pippa išlaisvino pažastis iš nemalonaus kvapo tvaiko.

Routine. visuomet buvo, yra ir bus gaminamas tiktai Kanadoje.

Routine. pasirūpino dezodorantais visiems kūnams ir uoslėms – 10 kvapų, 5 formulės, tarp kurių yra veganiškų dezodorantų, jautrios odos dezodorantų be sodos ir dezodorantų su aktyvintąja anglimi.

Ką rasiu routine. viduje?

Routine. indelyje rasite tiktai švarius ir vertingus ingredientus. Didelis indelis (58 g) pagamintas iš dailaus matinio stiklo. Mažas indelis (5 g) yra plastikinis, taip pat užsukamas ir sandarus (idealiai pravers kelionėse, norint įsidėti mažą kiekį veido kremo ar dantų pastos, kai baigsis dezodorantas). Sudėtyje nėra jokio cirkonio chlorhidratų, aliuminio chlorhidratų, parabenų, triklozano ar propilenglikolio. Routine. myli žmones ir nekyla net mintis naudoti šias medžiagas odą tausojančioje kosmetikoje.

Taigi, mylėkime savo pažastis! Jas liesti yra visiškai normalu – juk jos yra dalis Tavęs ir tai savaime yra gražu. Tavo pažastys nebenori būti Tavo gėda! Jos nori dalyvauti Tavo gyvenime, sėdėti prie geriausio staliuko ir būti Tavo klubo nariu!

Routine. dezodorantai išbandyti draugų ir niekada gyvūnų.

Kaip naudoti routine?

Dezodorantas tepamas švariais pirštais (arba mažutėliu švariu šaukšteliu, jeigu norisi). Šis alternatyvus naudojimo būdas pašalina bet kokią galimybę bakterijoms, gyvenančioms pažastyse, suteršti dezodorantą (skirtingai nei įprasti dezodorantai išsukamose tūbelėse). Dar daugiau, pirštais tepamas dezodorantas išliks efektyvus iki pat indelio dugno. Valio!

Visos routine. sudedamosios dalys yra maksimaliai švarios. “Jeigu kažko nenorėtume tepti ant savo vaikų, tai tikrai nedėsime ir į routine!” pasakoja Neige ir Pippa.

Dažniausiai užduodami klausimai apie routine.

Kuriam laikui užtenka indelio?

Didelio indelio (58 g) užtenka 3-6 mėnesiams. Mažo (5 g) atitinkamai 7-15 dienų. Geriausia sunaudoti per 12 mėnesių nuo atidarymo.

Kokių kvapų būna ir kuo jie skiriasi?

  • Like a BOSS yra maksimalaus stiprumo, sodos pagrindo dezodorantas, kvepiantis pelargonijomis, rozmarinais, mandarinais ir parkeriu, braukiančiu lauk įvykdytas užduotis. Unisex populiariausias.
  • Reuben & The Dark & Stormy kvepia palo santo, imbierais, kava ir tabaku. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • SUPERSTAR – tai aktyvintoji anglis, magnis ir prebiotikai: Toms dienoms, kai iš ausų rūksta dūmai, o pažastis norisi suklijuoti momentu. Ir čia ateina routine. su AKTYVINTĄJA ANGLIMI, MAGNIU ir PREBIOTIKAIS! Vetiverijos, burboninės vanilės, kardamonai, juodieji pipirai, kvapiosios tongapupės ir žvaigdžių dulkės šlovės akimirkai. Aktyvintoji anglis detoksikuoja, magnis atpalaiduoja pažastis, kad sumažėtų streso keliamas prakaitavimas, o prebiotikai palaiko sveiką odą. Formulėje yra ir žiupsnis sodos papildomam dezodoravimo efektui – tiek, kiek pakanka jautriai odai, kad ši nesudirgtų.
  • Moon Sisters formulėje taip pat yra aktyvintosios anglies, magnio ir prebiotikų. Karčiavaisių citrinmedžių žiedų (neroli), sentimentalių rožių ir nostalgijos aromatas, primenantis trumpą vasaros naktį ir maudynes mėnesienoje tarp savo mergaičių, apsigaubus vien tik per bangas vilnijančiu juoku ir mėnulio šviesa. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • All That Emotion Tavo kūną veikia kaip nuotaikos žiedas. Jo sudėtyje esantys prabangūs tyri aliejai iš sandalmedžių, mirų ir rožių pulsuodami keičia vienas kitą ir skleidžiasi per visą dieną kartu su VISOMIS Tavo emocijomis ir nuotaikomis. Aktyvintosios anglies formulė su prebiotikais, mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • Cat Lady tinka veganams. Tau patiks, jeigu mėgsti piña koladas, obuolių pyragą barbenant lietui ir tą papildomą valandą lovoj vietoj jogos. Katinukais puoštas indelis alsuoja užsispyrimu, yra kupinas magnio, jame mažiau sodos, o kvepia karamelizuotų ananasų pyragu. MIAU! Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.

  • Johhny's Cash yra veganiška formulė, aidinti rokenrolo bosinėm natom, alsuojanti kedrų ir pušų aromatais. Kvepia Tavo nauja simpatija, su kuriuo Tu dar tik du mėnesius, o jis jau gavo paaukštinimą ir išsivežė Tave romantiškam savaitgaliui į SPA vidury miškų. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • Sexy Sadie tinka veganams. Kvepia kvapiosiomis kanangomis (ylang ylang), apelsinais, cinamonu ir saldžiais pokalbiais po vidurnakčio. Veganiška formulė su mažesniu sodos kiekiu. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.

  • Lucy in the Sky tinka veganams. Kvepia levandomis, pačiuliais ir šokiais basomis Šambaloje. Populiariausias 2019 kvapas! Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • Maggie's Citrus Farm kvepia valgomais citrusiniais ledinukais, lakstant basomis per veją po lietaus. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • Bonita Applebom - tai obuolių pyrago garu pūsti balionai, visom spalvom besisukantis shining disco ball ir cinamoniniai oro burbulai, pamaiviškai kramtant Juicyfruit. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą.
  • Bonnie n' Clyde dezodorantas yra be kvapo, t.y. be eterinių aliejų, kad sceną paliktum be pėdsakų. Su mažesniu sodos kiekiu, baltuoju moliu ir magniu, teigiamai veikiančiu pažastų odą. Maksimali apsauga su minimaliu pagrindu nerimui dėl kvapo. Tinka jautriai odai, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims, paaugliams.
  • The Curator skirtas itin jautriai odai ir pagamintas be sodos. Kvepia kakava, rožinėm pelargonijom, eukaliptais ir begėdiškai stipria intuicija. Dezodorante nėra sodos, taigi jis sukurtas taip, kad nedirgintų jautrios odos ir yra vienas populiariausių routine. kvapų.

Kuris routine. dezodorantas geriausiai tinka jautriai odai?

Jautriai odai routine. rekomenduoja dezodorantą be sodos: The Curator.

Smooth Operators - tai visa routine. dezodorantų kolekcija be sodos (4 skirtingi kvapai).

Tikrai tikrai, soda verta medalio. Tai yra fantastiška ir visiškai natūrali dezodoruojanti medžiaga, viena iš pagrindinių populiarių kvapų – Like a BOSS ir SUPERSTAR – sudėtinių dalių. Tačiau soda yra šarminanti ir kai kuriems žmonėms tam tikromis akimirkomis ji gali išvesti odos pH iš pusiausvyros, dėl ko ši sudirgsta. Būtent jautresniesiems routine. sukūrė dezodorantų formules be sodos. Juose soda pakeičiama maistiniu magniu – mineralu, kurio negaunant pakankamai prakaito tvaikas gali vožti dar stipriau! Kai tai nutinka, magnis veikia kaip prie žaizdos ir dėl to ši formulė yra tokia pat efektyvi kaip ir įprasto routine. Dar vienas magnio pliusas: jis atpalaiduoja pažastis, kurios išjungia tą bjaurų stresinį prakaitavimą! SUPERSTAR  ir Moon Sisters taip pat tinka jautriai odai, kadangi jų sudėtyje yra tik žiupsnis sodos papildomam dezodoruojančiam poveikiui – tik tiek, kiek pakanka jautriesiems nesudirgti. SUPERSTAR  ir Moon Sisters suudėtyje yra ir aktyvintosios anglies, kuri detoksikuoja ir neutralizuoja pH, stresinį prakaitavimą mažinančio magnio ir prebiotikų, palaikančių sveiką odą. Magnis labai mėgstamas sveikatos ir grožio pasaulyje, taigi su routine. gali gauti papildomą jo dozę!

Mano prakaitas kvepia raugintomis kojinėmis. Kurį dezodorantą rinktis?

Tau patiks Like a BOSS (jame daugiausia sodos), SUPERSTAR (su aktyvintąja anglimi ir intensyviai kvepiančiais prieskonių aliejais) arba Johhny's Cash (jame daug antibakterinių aliejų, tokių kaip eukaliptų, arbatmedžių ir nimbamedžių).

Tai kiek jo tepti?

Su routine. mažiau yra daugiau. Rekomenduojame pradėti nuo žirnio dydžio kiekio, optimalaus daugumai žmonių. Pabandyk šitą žirnį didinti ar mažinti pagal savo poreikius ir stebėk, koks kiekis Tau veikia geriausiai.

Ar routine. gali naudoti nėščios moterys?

Bonnie n' Clyde dezodorantas sukurtas be jokių eterinių aliejų, tad jį drąsiai gali naudoti ne tik nėštukės, bet ir vaikai, paaugliai ar besilaukiančios moterys. Taip pat visi tie, kurie yra jautrūs kvapams. Dezodorantas pagamintas su populiaria sumažinto kiekio sodos formule. Jame taip pat yra baltojo molio ir magnio, padedančių geriau neutralizuoti nemalonius kvapus.

Žiauriai stipriai prakaituoju.

Visose routine. formulėse yra kaolino molio, kuris natūraliai sugeria prakaitą. Vistiek šiek tiek prakaituosi, nes kaolinas nepatenka į kraujotaką ir neveikia iš vidaus – tik išoriškai sugeria prakaitą. Būtent toks dezodoranto veikimo būdas yra sveikas!

Nevartoju gliuteno. Kaip su routine?

Jokiose routine. sudedamosiose dalyse NĖRA gliuteno. Tačiau dezodorantai gaminami vietoje, kurioje gimsta ir gliuteno turintys gaminiai, taigi kryžminė tarša galima.

Ar routine. tinka veganams?

Sure thing! Sexy SadieLucy in the SkyJohnny's Cash ir Cat Lady yra 100% veganiški dezodorantai, o kituose yra bičių vaško iš vietinio ir etiško ūkio – Nixon Honey, įsikūrusio Innisfail, Alberta, Kanadoje. Routine. taip pat dalį procentų nuo pardavimų grąžina bitėms! Kiekvienas routine. yra bandytas su draugais ir niekada su gyvūnais.

Ar routine. sodoje nėra aliuminio?

Taip! Soda, dar žinoma kaip natrio bikarbonatas (routine. naudoja Bob's Red Mill sodą), savyje niekada ir neturėjo aliuminio. Tai kepamieji milteliai, kuriuose kartais būna aliuminio, todėl verta atidžiai skaityti sudedamųjų dalių sąrašą perkant kepimo miltelius. Kai kurie gamintojai ant sodos pakuočių pradėjo žymėti, kad joje nėra aliuminio, tačiau tai daugiau marketingo dalykai. Dėl tokių užrašų daugelis žmonių ėmė manyti, kad sodoje yra aliuminio, kas paprasčiausiai nėra tiesa.

Visus routine. dezodorantus peržiūrėk čia.


Senesnis įrašas Naujesnis įrašas


Palikti komentarą

Turėkite omenyje, jog komentarai iš pradžių peržiūrimi ir patvirtinami prieš publikuojant